pabo2hongarije.reismee.nl

Terug in Nederland

Hallo allemaal, Op de laatste dag van onze studyvisit is Wenen nog goed bezocht door de juffen en meesters. We zijn nog naar een basisschool geweest die vijf minuten van ons hotel was. Na het ontbijt nog even voor de verjaardag van juf Sanne's vader te hebben gezongen, zijn we er te voet naartoe gegaan. In deze school werden we ontvangen door de directrice en een medewerkster die er al langer werkte. We mochten daarna bij enkele klassen gaan kijken, de mensen waren hier erg hartelijk, vrij en open. We mochten mee doen en foto's maken. Na het afscheid mocht iedereen gaan doen wat hij, of zij natuurlijk, wilde gaan doen. We hebben ons opgesplitst in groepjes. De ene is gaan winkelen, de andere is naar het Beethoven monument geweest en weer andere zijn naar het Haus der Musik gegaan of in het Stadtpark gaan genieten van de zon. Maar wat iedereen ook deed, 16:45 moesten we stipt bij het hotel zijn. Om 16:45 zijn we lekker gaan eten in een restaurant waar lekker schnitzels en overvolle "platen" met spareribs en chickenwings waren. Dit werd nog gezellig afgesloten met een leuke groepsfoto! Nadat we de koffers hebben opgehaald, zijn we naar het station gegaan en na flink wat stations bij het vliegveld(lees: op tijd) aangekomen. Na het inchecken en de (Nederlandse) douane zijn we gaan vliegen. Na een goede landing en de koffers pakken, hebben we afscheid genomen. En ik denk dat ik namens de hele groep typ als ik het volgende schrijf: Ik vond het een leuke en gezellige, toch leerzame week in Györ, Budapest én Vienna en wil hiervoor nogmaals de begeleiders bedanken. Üdvödzellet en Tschüss, De Györ/Wenen Reisgroep, Remco